_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
fajnie było ale że byłam trochę zestresowana po pracy to Mariusz mi taaakie słabe drinki z red bullem robił ze na drugi dzień wstałam i pakowałam sie na wyjazd w góry jeszcze wstawiona...
także tego spotkanie było very udane, co niektórzy zaginęli w akcji i wrócili w innych butach i jeszcze mnie chcieli bić, musiałam dawać znaki ostrzegawcze ochronie, że dam rade sama się obronić hihi
fajowo fajowo czekam na next spociszcze
Po zdięciach widzę że spot udany. Część osób będących na spocie rozpoznaję z awatarów, jednak pozostali są dla mnie zagadką. Mam prośbę do Jaro, jeśli to możliwe,chciałbym abyś przedstawił mi osoby będące na zdięciach w twoim poście. Zdięcia te to: 003,009,019,021,024. Sądzę że tę osoby nie będą miały nic przeciwko temu, że chociaż w ten sposób mogę je bliżej poznać.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
003 od lewej - Archdevil, raulmanka (ramulka ), pudziano i glizda
009 od lewej - Basia, Syla, Paulina, Ferbik, Anita
019 - j/w
021 - od lewej Lesiu, Paulina
024 - to już Urodziny Dawida (forum) które obchodził także w tym dniu.
Forumowicze, którzy tam siedzą (nie wszyscy) to od lewej Dawid, ..., red, K3, ..., DOMINATOR, ...
Jeszcze na zdjęciach:
DSC00044.JPG, od lewej - Mateusz
P3160020.JPG, od lewej - mario's, K3
Postudiuj wcześniejsze zdjęcia z wcześniejszych spotów, tam też nas jest trochę
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum