Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Rajd Baltycki
Author Message
Ferbik
Administrator

Posted:    Rajd Bałtycki [ !!! ]

Tak jak już wspominałem w tamtym roku, chciałbym, żeby odezwały się do mnie osoby chcące wziąć udział w tegorocznym rajdzie "brzegiem" Bałtyku. Brzegiem w cudzysłowie, ponieważ nie pojedziemy stricte zaraz nad samym morzem, jednak będziemy parokrotnie doń dojeżdżać. Na tę chwilę chcę powiedzieć (bardzo ogólnikowo), że sprawa wyglądałaby następująco: jedziemy busami nad morze - okolice Świnoujścia stamtąd ruszamy bez obciążenia (jedzie z nami auto serwisowe) do Elbląga. Stamtąd już busami do Wielunia.
Trasa długości circa 400-500km, do zrobienia w 5 dni. Termin podobnie jak w tamtym roku - lipiec, druga połowa. Proszę o wstępne wpisywanie chęci udziału.

tranza
Dojeżdża PKSem

Posted:     [ !!! ]

Ja się piszę na tą wyprawę :D a dokładnie będe wiedział w czerwcu czyli niebawem.
pozdro

Ferbik
Administrator

Tylko weź sobie kup jakiś tani rower... co by się znowu nic drogiego i niedostępnego nie poodkręcało... ;)

kasiex
Słyszał o Wieluniu

wstępnie piszę się!

Jaro
Administrator
wielun.biz

Również oficjalnie się wpisuję na listę. :)

Ferbik
Administrator

Zbieramy max 15 osób, więc kto pierwszy, ten lepszy. Wpisy TYLKO I WYŁĄCZNIE w tym temacie!

ourson
Moderator

Wpisuję się na listę, choć termin na razie dość odległy i egzotyczny ;-) ale jestem na tak :-)

Tomek
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

Hm, właśnie wtedy będę nad morzem. Wstępnie in. Kondycyjnie nie powinno być żadnych problemów ;-)

dawid
W trakcie przeprowadzki do Wielunia
się gra, się ma

Ja odpadam. W tym terminie jadę na wakacje :? Poza tym, mam przeczucie, że kondycyjnie nie dam rady, 5 dni pod rząd po 100km? Ambitnie

ourson
Moderator

[quote="dawid"] Poza tym, mam przeczucie, że kondycyjnie nie dam rady, 5 dni pod rząd po 100km? Ambitnie[/quote]

dawid, jak nie Ty to kto ? ;-) fakt trochę 4 dni można się obawiać... zobaczymy jak będzie trasa wyglądała, bo jakby na to nie spojrzeć to Pomorze do najrówniejszych terenów nie należy...

Ferbik
Administrator

[b]dawid[/b], 5 dni po 80, góra 100km. Bez obciążenia, po zdecydowanie bardziej płaskim terenie niż orle. No i przede wszystkim musimy te 500-1000 wyjeździć do rajdu.
Denerwują mnie trochę takie gadaniny, że "nie dam rady" bo cyfra straszy. Powiedz to mojemu Hubikowi, co w tamtym roku machał 50-65km na rajdach bez problemu na małych kółeczkach i z trzema przerzutkami.

ourson
Moderator

[b]Ferbik[/b], co do płaskiego terenu - oczywiście pewnie takich przewyższeń nie będzie, ale płaski teren to też nie jest... 3-4 dzień będzie po prostu ciężki, pamiętamy chyba wszyscy jak było ostatniego dnia na Orlich, a tutaj będzie jeszcze dodatkowy dzień... choć wydaje mi się że ten ostatni będzie już łatwiejszy...

jest jakiś wstępny szkic trasy?

Ferbik
Administrator

Szkicu nie ma na razie, zbieram chętnych.

fotoaparatka
Dojeżdża PKSem

Ja też chętnie bym pojechała, ale wszystko będzie zależeć od tego czy dostanę wolne .....

kitor
Moderator

Oczy-wiście się dopisuję :wink:

tranza
Dojeżdża PKSem

ok ludziska co z tym wyjazdem bo musze sie okreslic w pracy!!!!
i mam wazne sprawy w polandi!
rusza ten wyjazd? i w jakim terminie?

Ferbik
Administrator

Bałtyk w tym roku nie wypali, ale nie martw się Robercik, już zaplanowałem coś krótszego, ale równie bardzo atrakcyjnego. Szykuj urlop, daj znać w jakim terminie i jedziemy! :)

tranza
Dojeżdża PKSem

wstepnie urlop mam na 15 lipca do 14 sierpnia na 80 %
mam nadzieje ze sie wszystko ulozy po mojej mysli. :D

tranza
Dojeżdża PKSem

ferbik co planujesz? :shock: az sie boje 8)

Ferbik
Administrator

Ten temat zamykam, będą dwa rajdy zastępcze w zamian za Bałtyk.

Ferbik
Administrator

Otwieram temat ponownie, szukam jeszcze 8 chętnych osób.
Jest opcja, żeby na czas rajdu druga część rodziny czekała na nas na drugim końcu wybrzeża :) Czas dogadamy na 3-4 tygodnie przed, może nawet wcześniej, ale wiadomo, że czas wakacyjny.

kitor
Moderator

Już 7. Chyba że z góry mnie policzyłeś :wink:

Mrówek
Moderator

Ja wstępnie się piszę, ale do wakacji jeszcze bardzo daleko więc różnie to może być.

fotoaparatka
Dojeżdża PKSem

Chętnie bym z Wami pojechała ale z wiadomych powodów muszę odpuścić .... nie zdążę zbudować formy :wink:

Jaro
Administrator
wielun.biz

U mnie się nic nie zmienia. :)

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum