A przy okazji Wenecji, nie wiecie nic czy nie będą jej przenosić do nowo wybudowanego budynku na przeciwko, wisiała na nim kiedyś duża reklama Wenecji (koło Biedronki). Lubiłam chodzić do Wenecji jak była na Kopernika, bo tam był miły klimatyczny lokal, ten obecny w stylu fast food, mnie nie zachęca:(
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-01-30, 10:22
Akurat pizza od czasu przeniesienia lokalu na 18 stycznia moim zdaniem pogorszyła się i już od dobrych kilku lat tam nie jadam (chociaż wcześniej byłem niemal stałym klientem). Czyżby teraz znowu wróciły dobre czasy, jeśli chodzi o pizzę z Venecji?
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Pizza z Venecji jest najlepsza. Ale miałem taką sytuację godzina 21.25 niedziela lokal otwarty do 22 wyproszono mnie z lokalu nie przyjmując zamówienia nawet na pizze na wynos.
Pomógł: 22 razy Wiek: 37 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2013-01-30, 11:15
Spooky napisał/a:
Akurat pizza od czasu przeniesienia lokalu na 18 stycznia moim zdaniem pogorszyła się i już od dobrych kilku lat tam nie jadam (chociaż wcześniej byłem niemal stałym klientem). Czyżby teraz znowu wróciły dobre czasy, jeśli chodzi o pizzę z Venecji?
Na pewno wróciły lepsze czasy... Ostatnio zdarzyło mi się zjeść pizzę właśnie z Venecji i powiem, że jest dużo lepsza, niż początkowo bo zmianie lokalizacji, jednakże do starej jeszcze trochę brakuje...
Jak Venecia była na Kopernika to dość często tam chodziłem. W nowym miejscu byłem może ze 2 razy, jakoś mi nie podchodzi. Pizza też średnia. Chociaż dawno nie byłem i nie zamawiałem, może coś się poprawiło? Ciągle dają marynowane pieczarki na pizzę?
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
A to ja dalej podziękuję. Jakieś takie mam zboczenie, że nie trawię marynowanych pieczarek na pizzy (chociaż bardzo je lubię) a w Wieluniu chyba tylko w Venecji je dostanę. Swoją drogą to ciekawe dlaczego? Przecież marynowane są sporo droższe od surowych a nie znam nikogo kto na pizzy wolałby marynowane.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Nie jestem może takim "pizzożercą" jak moja dziesięcioletnia córka, ani takim znawcą ciasta jak niektórzy z Was ale zarówno ja, jak i moja córcia potrafimy odróżnić smaczną pizzę od niesmacznej i wg tego kryterium Latakia jest dla mnie THE BEST, a konkretnie duża z salami. W Quick Picku też braliśmy i też nam smakowała ale właściciel Latakii nas kupił swoim podejściem i tym o czym wspominał michał_saper - jeszcze nie dokończę, że zamawiam dużą z salami a już mi się pyta, czy frytki dla syna też - po prostu rewelacja. Co do Da Grasso kupiłem tam raz, a właściwie dwa - pierwszy i ostatni, może trafiłem na słabszy dzień ale pizzy nie szło zjeść, co do La Specji córcia z cztery razy przyszła od koleżanki, której rodzice zamówili tam pizzę i prosiła mnie abym nigdy stamtąd nie zamawiał bo zjadła pół kawałka i nie chciała więcej, gdyż jej nie smakowała, a z Latakii potrafi zjeść 1/3 dużej z salami.
zbigie, myślałem że jesteś bardziej inteligentny. Przecież rodzice koleżanki córki dawali wyraźnie do zrozumienia, że nie życzą sobie jej towarzystwa w ich domu
Ja odkąd wyposażyłem się w prawdziwą włoską mąkę mogę powiedzieć, że niestety ale żadna pizzeria w Wieluniu takiej nie stosuje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum