Ciotka ma zamiar odwiedzić rodzinne strony i zarazem na parę dni zostać w Kamionie. Interesuje ją któryś z ośrodków wypoczynkowych (a w tej kwestii z tego co się orientuję to są aż trzy). Wymagania w sumie dwa, możliwość zakwaterowania z psem no i najwyższy standard względem innych spełniających ten pierwszy Jakieś propozycje/ktoś się orientuje w temacie lepiej?
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-06-02, 19:41
kitor, ja jeździłem chyba z trzy lata po kolei do domków w Kamionie . Umieszczone one są za dawnym oś Zugilowskim . Jedź dalej prosto i po lewej stronie będziesz miał . Magnus lub jakoś tak się to nazywa .
Co do standardu , każdy ma inne wymagania . Drewniany domek , dwa pokoje mikroskopijna łazienka z prysznicem . W większym pokoju aneks kuchenny .
Spokój i cisza to wielki plus tego miejsca , z pieskami nie ma problemu . Ja byłem z amstaffem i właścicielka nawet krzywo ni spojrzała . Płaciliśmy chyba 80 zł za dobę .
Jeśli masz jakieś pytania to wal śmiało . Postaram się jakieś zdjęcie wkleić .
Tak te domki wygladają , z srodka nie mam , znaczy mam ale musiałbym pół zdjęcia zamazać .....
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-06-06, 18:01
Proszę
605316392 właścicielka
438422731 gospodarz/opiekun
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Niestety ponoć w tym roku nie wynajmują Szkoda.
Gdyby ktoś miał namiary na jakiś miły domek drewniany w okolicach Wielunia (np. Kamion, Kępowizna itd.), do wynajęcia na weekend, w bezpiecznej okolicy będę wdzięczna za pomoc!
Wysłany: 2011-06-07, 18:20
Podali Ci przyczynę ?? , nic innego w okolicy nie przychodzi mi do głowy .
Antoine de Saint-Exupery
Wysłany: 2011-06-08, 08:31
alef, woow , dzięki . Super to wygląda , ten ośrodek w Kamionie chowa się przy tym , mówię o środku domku .
Na stronie znalazłem to
Cytat:
Przebywanie zwierząt na terenie Obiektu "Stara Wieś" dozwolone jest pod warunkiem:
Posiadania aktualnego świadectwa szczepienia przeciw wściekliźnie
Sprzątania nieczystości po zwierzęciu
Uiszczenia opłaty za pobyt zwierzęcia
Antoine de Saint-Exupery
Ale co z tym Kamionem? Może ktoś jednak wie jak tam znaleźć niedrogi domek na weekend? Mnie pasuje ta Stara Wieś ale ktoś mi się uparł na Kamion:) Będę wdzięczna za pomoc! Nie mam kiedy tam jechać i szukać po okolicy
Ośrodek NA SŁONECZNYM WZGÓRZU w KAMIONIE, cisza , spokój, w koło las, las, las..., Ośrodek znajduje się w najwyzszej części Kamionu, w ustronnym i spokojnym miejscu. Łatwy dojazd, miejsce na ognisko, grila, wypozyczalnia kajaków i rowerów. Miejsce na namioty. Plac zabaw dla dzieci. Domki 6-cio osobowe - 80 zł, domki 3-osobowe - 50 zł. / doba .Szczerze POLECAM !
tel 43/8422684
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum