Mam do sprzedania pozostałości po swoim PC z różnych okresów czasu:
- płyta główna Asus P5Q SE/R używana, sprawna, pozostał ponad rok gwarancji (dokładny okres podam po weekendzie) [specyfikacja]
- procesor Intel Dual Core E5700 LGA775 BOX nowy, nieodpakowany - dostałem go dziś na nowej (trzyletniej) gwarancji zamiast E5200, którego wysłałem do reklamacji [specyfikacja]
- pamięci OCZ Platinum Rev2 DDR2 2x1GB 800MHz 4-5-4-15 używane, sprawne, obawiam się, że mogą być po gwarancji (wieczysta), gdyż produkt jest EoL, a zakupione były ok. 4 lata temu [specyfikacja]
- chłodzenie do procesora Arctic Cooling Freezer7 używane, sprawne, kupione równocześnie z płytą główną [specyfikacja]
Na życzenie po weekendzie wrzucę zdjęcia. Jeśli chodzi o odbiór w Wieluniu, możliwy jest w dniach 3-5 czerwca. Ewentualny wcześniejszy odbiór tylko w Krakowie.
Niestety jedna z pamięci okazała się być wadliwą przez co obie zostały mi zwrócone. Druga jest sprawna. Wobec tego oddam obie kości pamięci za czteropak lub jego równowartość.
Ponownie chciałbym przewietrzyć swoje biurko i w efekcie na sprzedaż mam rzeczy następujące:
1. Sprawne pamięci DDR3:
wielun.biz/viewtopic.php?t=18355 - został mi jeden sprawny komplet 2x2GB
2. Sprawna stacjonarka mini-ITX o specyfikacji:
- płyta główna Zotac nForce 610i ITX: http://www.zotac.com/prod...e-610i-itx.html
- cpu Intel Dual Core E2160 s775
- 2x1GB 800MHz Kingston KVR800D2N5K2/2G
- dysk SATA300 Samsung 80GB - lubi sobie stuknąć raz na kilkanaście minut, ale pracuje bez problemów
- chłodzenie do procesora AC Freezer 11 LP - wtyczka zmodyfikowana (odwracalnie), gdyż była niekompatybilna z płytą główną
- obudowa Chieftec FI-02BC z zasilaczem 200W - brakuje jednej nóżki i podświetlenie przycisku "Power" nie działa
- karta nVidia Quadro NVS285 PCI-E x1 - wymaga dodatkowej przejściówki z wyjścia DMS-59
3. Uszkodzony laptop HP Pavillon dv2840se:
- spalona płyta główna
- brak pamięci
- brak dysku
- brak zasilacza
- dodaję 2 baterie: jedna (zamiennik) trzymała ok. 2,5h, od roku leży nieużywana, druga (oryginał) trzymała ok. 15 minut, leży nieużywana drugie tyle
- inne drobne wady (rysy na obudowie, jaśniejsze punkty na matrycy, lewy klawisz od touchpada nie trzyma dobrze etc.)
4. Sprawna karta graficzna PCI-e x16:
- model: http://www.gigabyte.pl/pr...v-nx96t512hp_30
- zamontowałem w niej na trytytki cooler PWM 8x8 od Arctic Cooling
- karta nie kręcona, mam ją od nowości
Ceny: 1. 80zł za obie kości
2. 300zł
3. flaszka?
4. 60zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum