Shymool dziękuję za miłe powitanie i rozmowę Tak to właśnie u nas na spotach wygląda. Jak zapowiadają się tysiące, to przychodzą 4 osoby: ja, żona, glizda i statysta
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-06-13, 22:33
Teraz to musi się zmienić Mając w odwodach Nas, twoją żonę, glizdę i statystę oraz mój imprezowy potencjał, w najbliższym czasie przeniesiemy górę, tylko powiedz jaką
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-06-13, 23:06
malej frekwencji winna jest nie ustalona godzina i miejsce tak jak to bywalo czasami
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-06-14, 20:09
Niekoniecznie;p jednak jak 20 minut zajeło mi przedarcie się przez tłum i przejście z Podwala koło muzeum i jak się z Wami spotkałam, a wy szliście na podwala to średnio miałam ochotę odbywać powrotną drogę przez ten tłum ;p
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum