Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-12-19, 00:45
Żeby już nie zakładać nowego tematu podepnę się tutaj. Mam prośbę aby zmienić długość sesji bo nie raz nawet nie idzie tematu napisać i wysyłając wylogowuje tracąc całą zawartość. Ostatnio już pamiętam kopiować ale nie raz można zapomnieć
(Ogółne->Konfiguracja->Główne->Długość Sesji [ sekundy ], ja u siebie zmieniłem na 3600, powinno być wystarczająco defaultowo było bodajże 900)
Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2010-01-28, 12:03
Czy jest możliwość dogrania skryptu "nowe posty"? Bo jak na razie kiedy kliknie się na nieczytane to można przejść do ostatniego, a chciałbym, żeby była możliwość przekierowania do pierwszego z postów nieczytanych.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-07-12, 15:45 Gratulacje dla Mrówka :)
Dlaczego nikt nie gratuluje Mrówkowi awansu w tak młodym wieku I dlaczego nikt o tym nie informuje forumowiczów
Chłopie gratuluję, bo należało Ci się jak mało komu na tym forum. Mam nadzieję że wraz z wiekiem nie spoczniesz na laurach, i dalej będziesz robił swoje, tutaj oczywiście
Jeszcze raz gratuluję Mrówek, moderatora
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-07-12, 16:41
miko 005 napisał/a:
Mam nadzieję że wraz z wiekiem nie spoczniesz na laurach,
wszystko zależy od mojego wolnego czasu
Dzieki:)
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-07-13, 19:12
miko 005 napisał/a:
Dlaczego nikt nie gratuluje Mrówkowi awansu w tak młodym wieku
pilnowanie porządku na forum nazywasz awansem ??
To że młody nie znaczy że sie nie nadaje.
Bycie moderatorem to żaden przywilej, to ciężka praca. Kiedyś byłem, niestety musiałem czytać i poprawiać stosy bzdur,które mnie w ogóle nie interesowały. Nigdy więcej.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-07-16, 12:27
Zaproponujcie mnie na moderatora Na dzień dobry wszyscy bez wyjątku dostaniecie po bananie. Tumasz dostanie dwa bo lubi warzywa i owoce. I ananasa bo namawia do palenia papierosów a to szkodliwy nałóg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum