Czy POP czy Snack Hunter - to propozycja do przedyskutowania... wolałbym osobiście Snacka, chociaż do POPA mam rzut babolem... za Snackiem przemawia pewna ilość miejsc, brak ciasnoty, dymu tytoniowego, niższe ceny, świetne żarcie, rewelacyjna obsługa i możliwość poklikania w bilard
Czy POP czy Snack Hunter - to propozycja do przedyskutowania... wolałbym osobiście Snacka, chociaż do POPA mam rzut babolem... za Snackiem przemawia pewna ilość miejsc, brak ciasnoty, dymu tytoniowego, niższe ceny, świetne żarcie, rewelacyjna obsługa i możliwość poklikania w bilard
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-11-26, 17:04
Ech nie może chociaż raz na jakieś 5 miesięcy być w drugiej części miasta
Nie mówię, że znów Black ale jak najbardziej Amfiteatr, świetna pizza, lody, z alkoholi nie tylko piwo do wyboru no i oczywiście również brak zapachu papierosów
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-11-27, 08:55
Propozycja spota w Amfiteatrze jak najbardziej mi odpowiada, jednak wolałabym żeby odbył się w sobotę 5 grudnia bo w piątek nie za bardzo mamy co zrobić z dzieckiem.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-11-30, 11:02
Ferbik napisał/a:
Spot w sobotę, tak zarezerwowałem nam miejsca
Tak na wszelki wypadek, gdybym np. miał chwilę wolną i mógł się „wyrwać” , to gdzie te zarezerwowane miejsca w … Amfiteatrze, czy …… gdzie indziej .
A, no i ..... godzinę to też pewnie podacie już tak na sam koniec, prawda
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum