Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Kononowicz wykorzystywal seksualnie matke?
Author Message
mario's
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

Posted:    Kononowicz wykorzystywał seksualnie matkę? [ !!! ]

Prokuratura sprawdza, czy były kandydat na prezydenta Białegostoku znęcał się nad matką. Według jego sąsiadów, z którymi rozmawiała dziennikarka Radia Białystok, Kononowicz wykorzystywał kobietę seksualnie - informuje portal dziennik.pl.
- Krzysztof Kononowicz to jest bydlę. Boję się o życie tej matki, ona jest maltretowana tam po prostu. Posiniaczoną widziałem. Nawet chory człowiek by tego nie zrobił, co tam się działo. Tam była po prostu matka seksualnie wykorzystywana - brzmi najbardziej wstrząsająca relacja sąsiada, wyemitowana w reportażu "Kononowicz show".

Autorka reportaży Anna Bogdanowicz powiedziała dziennikowi.pl, że takich relacji jest więcej. - O tym się od dawna na tym podwórku mówiło. A czasem nawet tam się to wszystko działo - dodaje. Prokuratura Rejonowa w Białymstoku wszczęła postępowanie w sprawie znęcania się Krzysztofa Kononowicza nad matką.

Decyzję taką podjęto po emisji reportażu zatytułowanego "Kononowicz Show" Anny Bogdanowicz z Polskiego Radia Białystok dotyczącym kandydata na prezydenta Białegostoku

Prokurator Anna Giedrys poinfomowała, że postępowanie w sprawie Krzysztofa Krzysztofa Kononowicza jest jeszcze na etapie wstępnym. Jej zdaniem, nie jest to typowa sprawa o znęcanie się, gdzie można przesłuchać wielu świadków. Według pani prokurator, wyniki tego postępowania powinny być znane nie wcześniej niż za dwa miesiące.

źródło:onet.pl

Jaro
Administrator
wielun.biz

Posted:     [ !!! ]

Nie wiem co myśleć, poczekajmy na decyzję prokuratury.

dj arq
Dojeżdża PKSem

Mam nadzieje że to pomówienia, :shock: szkoda by było tego chłopka roztropka wsadzać do paki... zobaczymy

olka:)
Dojeżdża PKSem

no nie chcialabym byc na jej miejscu;/ chyba zadna nie chciala by byc.... jezeli to prawda co tam sie dziala to powinien isc do wiezienia;/;/

wielunianka
Dojeżdża PKSem

Wydaje mi się, że ludzie mówią tak przez zazdrość. Taki prosty człowiek z dnia na dzień stał się sławny, a oni już go o coś posądzają ;/ :lol: :lol:

[ CLOSED ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: