Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-02-13, 00:06 To kiedy jakiś następny spocik?
Mam ochotę na małe drink-party
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
hasta, wpisują się zwykle te osoby, które mają ochotę przyjść. Nie uznajemy takich usprawiedliwień, bo z góry zakładasz że Cię nie będzie. Więc proszę wpisywać tylko pewniaki.
wpisują się zwykle te osoby, które mają ochotę przyjść
Ja mam ochotę przyjść. Czy będę zależy od tego kiedy będzie spot. Z góry uprzedzam, że mam jeszcze jedną poprawkę po 19.02 więc może mi nie pasować. Mam jednak nadzieję, że wszystko ułoży się pomyślnie
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-02-13, 07:43
Ale niestety ten weekend odpada - mam meksyk (dosłownie)!!!
Może 24.02 ?
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Ten weekend nie dam rady...... 23 - 24 juz bardziej mi pasuje
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Pomogła: 8 razy Wiek: 35 Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 727 Skąd: z 1038:D
Wysłany: 2007-02-13, 18:02
a mnie ta sobota pasuje;]
a pozniej to juz nie bardzo...post jest..no i trzeba sie wziac za nauke;/
Ferbik napisał/a:
hasta, wpisują się zwykle te osoby, które mają ochotę przyjść. Nie uznajemy takich usprawiedliwień, bo z góry zakładasz że Cię nie będzie. Więc proszę wpisywać tylko pewniaki.
Ferbik to sie nazywa wybieranie z dwojga zlego... zdanie matury i przepusta na studia czy spoty...;/ czasami po prostu mozemy nie wyrobic;/ a teraz zaczyna sie wariacja w szkole...zrozum... [heh, usprawiedliwiam siebie i haste w tym momencie:P]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum