Wysłany: 2006-08-21, 19:48 Spotkanie forumowe 27 VIII pt. "Zakończenie wakacji&quo
Jako, że jak ja nie zorganizuję żadnego spota to już nikt więcej się tego nie podejmie a dawno temu się nie spotykaliśmy, proponuję zatem spotkać się w niedzielkę w klubie Testa Rossa. Zapraszam przede wszystkim tych uczestników, których szanowne grono - w którym się do tej pory spotykalismy a rozrastało się w miarę spotkań - nie miało okazję poznać.
Zapraszam wszystkich, a w szczególności tych, których już zdążyłem poznać poza forum, czyli:
- Mamę
- Ryfkę
- majk-ela
- stanmarca
- Panciatkę
- edzię i odzia
- małgosię
- Paulinę
- Ewkę
- Pablo.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2006-08-21, 20:26
kurcze ja właśnie wróciłem z pracy - studiowaliśmy Pana Tadeusza jak po mnie ktos wpadnie do Okalewa to chętnie zawitam do TR-u ale sam nie dam rady dotrzeć ;D
pozdrawiam wszystkich
o ja cie właśnie doczytałem że ten spot to 27.VIII, skoro tak to może zdąze wytrzeźwieć i moja squo mnie puści, ale nie gwarantuje ;D
jeszcze raz pozdrwaiam miłośników Pana Tadeusza ;D
Jeżeli jeszcze siły pozwolą to jest nadzieja że wpadne na jedno.
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum