hehe ja sie nie zgadzam na publikacje mojego zdjęcia:P
hehe jenusia, odsyłam do regulaminu:
REGULAMIN FORUM napisał/a:
§ 2
Obowiązki uczestników.
10) Użytkownik uczestniczący w spotkaniach Forum swoją obecnością wyraża zgodę na robienie zdjęć na potrzeby tylko i wyłącznie forumowe, jak również wyraża zgodę na przetwarzanie swojego wizerunku na zdjęciach w obrębie Forum.
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-08-16, 23:13
Przede wszystkim Wielkie i Gorące podziękowania dla Forumowiczow Wieluń Biz za aktywny udział w spotkaniu 15.08.2007 upamiętniającym święto Wojska Polskiego i 68 rocznicę defilady wieluńskich batalionów Obrony Narodowej. Myślę, że warto było!!
myślę, że nasze, Kaniowskie nastroje po tej wizycie oddają słowa, co prawda nieobecnego wczoraj, Porucznika :
Cytat:
Poczytałem sobie forum Wielunian (...) i przyznam, że dawno nie czytałem tak miłych reakcji na patriotyczne wystąpienie. Aż chce się tam zaglądać (na forum), do Wielunia też ale to już temat na inną opowieść..
Wieluniowi jestem winien odwiedziny kiedyś w mundurze garnizonowym..
uzupełnienie foto-relacji i kilka zdjęć z mojego aparatu w stosownym wątku w Aktualnościach...
ps. a tak prywatnie- strasznie się cieszę, że mogłem Was poznać
choć, jak się okazało niektórych już znalem wcześniej
do następnego razu!
Ojoj i mam przez Was chłopcy teraz problem...Kuba zażyczył sobie czołgi do sklejania(koniecznie musza byc do sklejania ) i komandosa...te czołgi to chyba gdzies znajdę ale skąd ja wytrzasnę takiego wiewiórkowego komandosa?
Poza tym od kilku miesiecy ciągle oglądam "Czterech pancernych"...kiedy mu to wojsko wyleci z głowy?
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum