A więc ostateczny termin to 20-22 lipca (piątek-niedziela). Nie zmieniamy terminu bez względu na nic. Jeśli są osoby, które będą jechać rowerami to proszę pisać, autami - również - kto ma ile miejsca, ile osób może zabrać, kto ma wolny namiot, zapasowy śpiwór itp.
Ja niestety nie mogę jechać na biwak
Wczoraj późnym wieczorem dowiedziałam się, że czeka mnie jutro wyjazd do Niemiec i wrócę dopiero w niedzielę.
Bardzo chciałam być na biwaku ale niestety siła wyższa.
Ewentualnie jakby ktoś potrzebował to mogłabym namiot pożyczyć. Tylko proszę się decydować dziś.
Życzę wam wszystkim udanego biwaku i pięknej pogody
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-07-18, 17:36
Możliwe, że ja dotre rowerkiem do Was ale pewności nie daje.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Też jesstem ciekawa zdjęć ja niestety nie mogłam być na biwaku do Niemiec takze nie dojechałam - awaria samochodu , weekeend w Bolesławcu no i w Wieluniu troszeczkę
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
zdjecia beda tylko najpierw musza zostac powaznie ocenzurowane
bardzo poważnie
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum