Ferbik
Jakieś konkrety już są? Tj. kiedy te przygotowania do spotu?? Godzina??
Niestety musze powiedzieć, że mimo wbrew moim oczekiwaniom pogoda może być byle jaka.
Niebo może być lekko zachmurzone, a temp. ok. 25stopni.
2-ga sprawa może w ramach integracji forumowej jakiś meczyk zagramy? Siatka albo noga? Ja tam mam blisko do babci to coś mogę skołowac.
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-06-27, 12:55
Tak dodam od siebie, że sobota jest trochę chusteczkowym pomysłem, biorąc pod uwagę ostatnie prognozy. Cały dzień ma lać a dopiero po niedzieli zmiana pogody. Może warto rozważyć inny termin? Ja jestem świeżo po solidnym przeziębieniu, więc jeśli ta prognoza się utrzyma to się wycofuję
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Więc ustaliliśmy w małym gronie: spot odbędzie się 6-8 lipca (piątek-niedziela), miejsce zostaje, czyli Kępowizna. Co do szczegółów wyjazdu to jeszcze dogadamy, ale planujemy o 18 w piątek.
Czekam na pewne potwierdzenia wzięcia udziału w biwaku forumowym.
Ja, Panterka i Hubi stawimy się na pewno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum