Jeśli będę w tym czasie w Wieluniu to postaram się skontaktować z mariosem i na pewno odwiedzę was na spotkaniu co prawda nie znam nikogo poza Mariuszem więc nie chciał bym się wpraszać
co prawda nie znam nikogo poza Mariuszem więc nie chciał bym się wpraszać
zapraszamy, tak jak Ferbik napisal, jestes zarejestrowany na forum, to daje Ci przepustke na spotkania, napisze wiecej- to jest Twoj obowiazek!
zapraszamy raz jeszcze "nowych" i "starych" uzytkownikow!
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2006-09-18, 19:37
Jak to mówie ja biednemu studentowi piach w oczy , niestety w ten weekend mam już pierwszy zjazd w nowym roku akademockim , ale jeżli w jakiś sposób uda mi się dotrzeć na spotanie to będe, ale jezeli nie będe to Bardzo gorąco Witam Cie Dominiko w Polsce, Wieluniu
Ja, jeśli zdrowie pozwoli to też będę. Zagipsowali mi nogę, ale zrobię wszystko żeby się pojawić, więc pytanie do forumowiczów: kto dowiezie i odwiezie Ferbika ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum