Jako że jest już czerwiec i że za parę dni są Dni Wielunia, rzucam się z propozycją zorganizowania spota DniowoWieluniowo w niedzielę. Tak wiem, ja też idę do pracy w poniedziałek, ale sobota zdecydowanie odpada Godzinę i miejsce się pewnie ustali w trakcie tygodnia, więc zapraszam wszystkich chętnych.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-06-10, 08:22
Ferbik napisał/a:
ale sobota zdecydowanie odpada
Jednym nie pasuje sobota, a mnie zdecydowanie niedziela . Przykro mi, ale niedzielę mam już zarezerwowaną na inne grono, też równie ważne co szanowni forumowicze WIELUŃ BIZ
Szczerze mówiąc, myślałem że ów spot odbędzie się właśnie w sobotę. Chociaż z drugiej strony, nie ma takiej możliwości abyśmy się gdzieś tam pojedynczo, czy grupowo, nie spotkali przez te dwa dni na ulicach Wielunia .
Już teraz życzę Wszystkim udanej imprezki .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2010-06-12, 10:40
Ferbik napisał/a:
mam darmowe minuty do forumowiczów
;D
Znów będę czuł się nieswojo, ale przybędę tak jak wcześniej pisałem. Tylko żeby to spotkanie nie było bardzo późno, bo w niedzielę jadę jeszcze do Wrocławia.
Godzina 18 proponuję Miejsce? Hmm... z tego co wczoraj zauważyłem, to średnio gdzieś usiąść, także pozbieramy się i rozważymy
Pewnie i tak już wszyscy są pod scenami, więc idę zbierać dziatki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum